Tryckt marknadsföring

Med upp till tre gånger så lång uppmärksamhetstid som digitalannonsering är printannonseringen i många fall rätt väg att gå. Via Stampen Media-koncernens alla dagstidningar når vi en halv miljon läsare varje dag med den starka, förtroendeingivande printannonseringen tar plats bland kvalitativt lokalt innehåll. Vi på Mediehuset TTELA erbjuder flera olika möjligheter att synas. Självklart kan du även få hjälp med tryck, produktion och framtagning av ditt material.

Kontakta oss

Annonsera i TTELA och Stampens övriga titlar

Våra medierådgivare hjälper dig att annonsera i TTELA, Bohusläningen, GP, Strömstad tidning, Alingsås tidning med flera. Under 2021 satsar vi extra med storutdelningar månadsvis i Vänersborg med 11 000 extra ex.
Vi kommer göra fyra storutdelningar i Trollhättan i mars, juni, september & december med 11 000 extra ex av tidningen. Storutdelning i Lilla Edet i mars, juni, september & december med 4000 extra ex. Även vår systertidning Bohusläningen gör storutdelning i Uddevalla vid fyra tillfällen i mars, april, oktober & november med
10 000 extra ex. 

Annonsera i temainriktade månadsmagasin

Vill du nå ut till läsare som är särskilt intresserade av dina produkter och tjänster? Då kan du välja att placera ditt budskap i våra lyxigare månadsmagasin. Förutom TTELA:s läsare når du även Bohusläningens och Strömstads Tidnings med sammanlagt ca 95 000 läsare.

Gör en ibladning i TTELA

Möjligheterna för hur du och ditt varumärke kan exponeras på bästa sätt är många, inte bara genom tidningens traditionella och kreativa annonsutrymmen. I TTELA kan du också blada i trycksak, egen bilaga eller varuprov och välja hela upplagan eller bara den del som täcker ett specifikt geografiskt område. Med en ibladning når du ut till alla våra läsare på ett naturligt sätt och når även fram till dem som aktivt tackat nej till reklam.

Det är ett konkurrenskraftigt alternativ till ODR och har i många områden en högre räckvidd än direktreklamen. Möjligheterna till anpassningar av format och val av papper gör också att bilagan har förmågan att sticka ut.

Vill du synas med egen bilaga?

Vi erbjuder produktion och distribution av bilagor som också kan bladas i våra papperstidningar. Prisvärt och mer effektivt än DR!

 

Nativeannons i redaktionell miljö

En nativeannons är en annonsmärkt artikel i redaktionell miljö med en tydlig redaktionell vinkel.  Våra kommersiella redaktörer hjälper dig att lyfta er verksamhet och expertis med läsarnas intresse i fokus. Detta är ett bra val om du har ett budskap som behöver ha ett större utrymme och ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka varumärket. 

Stick ut med memostick!

Ett slagkraftigt och kreativt sätt att sticka ut via våra storutdelningar  är med ett memostick. Detta är som en avtagbar post-it som klistras på TTELAS:s förstasida. Du får ett högt observationsvärde och unik placering.

 

 

Behöver du hjälp med annonsmaterialet?

Ta kontakt med vår annonsproduktionsavdelning för att få snabb och professionell hjälp med att ta fram passande material till dina annonser. På så sätt behöver du inte tänka på alla tekniska detaljer och kan istället fokusera på din verksamhet. Boka din annons via din medierådgivare eller kundsupport och ta sedan kontakt med annonsproduktion på annonsproduktion@stampen.com.

 

Kraften med TTELA 

läsare varje dag av TTELA:s e-tidning och papperstidning

läsare av TTELA:s e-tidning och papperstidning + 1 vecka nyhetssajt

Källa: Orvesto Konsument, helår 2019 och Kantar TNS.