Videoproduktion

Vi producerar säljande och professionella filmer och videos. Allt ifrån enkla video och bildspel eller en presentationsvideo till mer avancerad videoproduktion. Vi samarbetar med Animelo som skapar skräddarsydda animationsfilmer och med Smart Video som skapar interaktiva videos. Låt oss sedan hjälpa dig att bygga en Rich Media Banner av din film som kan gå på någon av våra tidningstitlar. Eller köp utrymme för preroll som visar din video innan en sändning eller ett klipp startar på våra siter.

Kontakta oss

Skräddarsydda filmer

Animelo kan video! Skräddarsydda, säljande och pedagogiska animationsfilmer till marknadens bästa priser. Visste du att film har högst klickfrekvens av samtliga digitala annonsformat? Animelos annonsfilmer är ett självklart val vid marknadsföring av ditt företags produkter, tjänster eller budskap via digitala medier. Låt oss producera kortare och helt skräddarsydda annonsfilmer på max 15 sekunder som ökar er försäljning och samtidigt stärker ert varumärke.

Interaktiva videos

Smart Video skapar interaktiva videor som ökar betraktarens engagemang, konvertering och försäljning. När du har en färdigproducerad video kan vi med hjälp av Smart Video göra videon interaktiv och klickbar. Går att implementera med format på pre-rolls och video in banner. 

Animering

Allt fler företag har förstått fördelarna med att använda animerat då dessa filmer dels har ett högt tittarvärde och dels förmedlar budskap, produkter, tjänster och känslor på ett pedagogiskt och underhållande sätt. Animerad film är dessutom extremt kostnadseffektiv jämfört med traditionell reklamfilm.

Explainer

Syftet med en Explainer film är att på ett pedagogiskt och säljande sätt förklara vilka ni är, vad ni gör, eller hur något fungerar. Internetanvändare och konsumenter har idag varken tid eller lust att läsa långa eller komplicerade texter. En Explainer kan förklara mycket, men framför allt kan den förklara varför kunden ska välja just dig!

Priser

Annonsfilm 7 sekunder 7 000:-
Annonsfilm 10 sekunder 8 000:-
Annonsfilm 15 sekunder 9 500:-
Explainer 30 sekunder 14 995:-
Ändringar efter godkänt material 2 995:-
Smart video (interaktiv video) +50kr CPM på nettopris