Om Mediehuset TTELA

På Mediehuset TTELA arbetar noga utvalda medierådgivare med ett brett utbud av marknadsföringsmöjligheter för stora som små företag. Vi erbjuder marknadsföring i både egna nyhetskanaler men du kan också få synlighet på till exempel Google, Facebook, Instagram LinkedIn och Youtube. Vi hjälper dig med SEO & SEM, med att skapa eller bygga din hemsida eller E-handel och vi producerar även material, både i form av annonser och rörligt material för ditt företag. 

 

Dagstidningen TTELA håller dig uppdaterad om allt som sker lokalt i Vänersborg, Trollhättan, Lilla Edet och Mellerud, i både tryckta och digitala kanaler. TTELA lägger fokus på och synliggör frågor där redaktionen med stor trovärdighet kan bidra till att göra skillnad i lokalsamhället, liksom för samhällsutvecklingen och för demokratin. TTELA når fler än 90 000 läsare i veckan. 

 

TTELA är en del av Stampen Media som bland annat består av Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO, Hallands Nyheter och Hallandsposten.

Stampen Media inkluder följande gratistidningar: VarbergsPosten, Lerums Tidning, ST-tidningen och Allingsås Kuriren. Till Stampen Media tillhör också Wallstreet Media och distrubutionsföretaget VTD. 

Ellinor Andersson

Tf Försäljningschef Mediehuset TTELA

Vad kan Mediehuset TTELA erbjuda företag ur marknadsföringssynpunkt?
Vi erbjuder den bredaste mediemixen i Västsverige innehållande display-annonsering & Native-artiklar i våra nyhetskanaler inom Stampen Media, ihop med alla övriga digitala kanaler så som sociala medier, Google, Youtube, LinkedIn. Vi bygger & uppdaterar hemsidor, E-handel med digitala betallösningar och producerar rörlig film till företag.

Vad gör en medierådgivare respektive digital strateg?
Våra medierådgivare är experter på behovsanalyser så att marknadsföringen framåt ger bäst effekt. Utifrån företagens ambition, förutsättningar och målgrupper bygger de marknadsföringsplaner som ofta är en kombination med nyhetsmedia, Google & Sociala medier.

Var ligger fokus 2021?
På Mediehuset TTELA fortsätter vi att jobba kundfokuserat och hålla oss kunskapsmässigt i absolut framkant. Vi vill fortsätta hjälpa våra kunder där det är nära till ett möte för att få bästa effekt på sin marknadsföring och investerat kapital även i dessa utmanande tider. 

Kontakta Ellinor 
Telefon: 0768-58 06 99
ellinor.andersson@stampen.com 

Ellinor Andersson Mediehuset TTELA

Hitta hit

Adress (Trollhättan): Drottninggatan 7, 461 22
0520-42 26 00 (Trollhättan)

Adress (Vänersborg): Hamngatan 3, 462 22
0521-57 59 00 (Vänersborg)

13 + 1 =