Mediehuset TTELA skänker 57 500kr till Röda Korset Vänersborg/Trollhättan.

Din julhälsning i TTELA har gjort skillnad!

Publicerat 22 december, 2020

Tvåstad har visat prov på ett fantastiskt engagemang!
 Din julhälsning i TTELA har gjort skillnad!

Vilket annorlunda år som till sist går mot sitt slut, både för företagare som privatpersoner. Corona har fått oss att accelerera till ett mer digitalt beteende än någonsin förr, på ett halvår har det fått sig en skjuts som annars skulle tagit 3-5 år.

Många nya vanor har skapats vid medans vi längtar tillbaka till andra. Men framförallt, vilka nya kundbeteenden har denna snabba acceleration skapat och vilka har ni som företagare märkt av i Tvåstad?I november gick jag in i en ny roll som Tf Försäljningschef på Mediehuset TTELA och det kändes extra bra att med ett tufft och utmanade år i ryggen kunna vara med och göra något bra tillsammans med både redaktion och medierådgivare. Företagare kunnat boka en julhälsning där 500 kronor per hälsning gått till Röda Korset i Tvåstad. 

Våra läsare har vart helt underbara och skänkt drygt 3000 julklappar till behövande familjer. 115 lokala företag har vart med och bidragit och i fredags lämnade vi stolt över en check till Marianne Barrljung & Röda Korset Vänersborg/Trollhättan på 57 500kr! Pengar som kommer komma väl till pass i form av bland annat matcheckar till många familjer. Vilket fantastiskt engagemang! 

Vi hoppas kunna skapa än mer positivt engagemang under 2021 här på Mediehuset TTELA för både Vänersborg & Trollhättan!

Varma hälsningar,
Ellinor Andersson, tf försäljningschef på Mediehuset TTELA