Sociala medier

Genom annonsering i sociala medier ser vi till att ditt företag når ut med sitt budskap till rätt målgrupp. Allt du behöver göra är att berätta vilken kanal du vill annonsera i och vilken målgrupp du är intresserad av att nå. För att ditt företag ska få bästa möjliga resultat så kommer våra Campaign managers sedan att hjälpa dig att utveckla din plan samt optimera dina kampanjer under resans gång. I baspaketet ingår det två kampanjer, och du kan löpande bygga på med fler kampanjer efter det. Vill du nå ut ännu bredare samt fånga upp besökare som redan visat intresse för din sida? Utöka då din trafikbudget med en boost eller en retargetingkampanj.

Kontakta ossVisa priser

Facebook & Instagram

Se till att synas på plattformar där din målgrupp redan befinner sig. Annonsering på Facebook och Instagram är ett kostnadseffektivt sätt att stärka ett varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Youtube

Annonsera i världens näst största sökmotor som videoannons/pre-roll med en engagerande film. Låt någon av våra experter hjälpa dig med att välja format och optimera. 

LinkedIn

Nå ut till en professionell målgrupp med hjälp av LinkedIn. En smidig plattform för bland annat företagsaffärer och rekryteringsannonsering.