Presentera vår podd

Är du intresserad av att synas i samband TTELA Dokumentär? En granskningspodd som startade hösten 2019 och som går på djupet och berättar historien bakom uppmärksammade fall  och händelser. Vi har haft lyssningar från hela världen, men framförallt runt Västsverige.  Lyssna på ttela.se eller där poddar finns. 

Kontakta oss

Varför presentera en podd?

Idag lyssnar 51 procent på poddradio, jämfört med 29 procent för tre år sedan. Du når dessutom också ut till en yngre målgrupp eftersom de hellre väljer poddar än traditionell radio. Enligt en internationell undersökning så går 45 % av lyssnarna in på en hemsida som har presenterat podden. Eftersom podden tar upp lokala händelser når dessutom budskapet också ut till företag i vårt upptagningsområde.

Detta är ett nytt sätt att marknadsföra sig på hos TTELA och du blir ett av de första företagen att synas i samband med podden.

Paketerbjudande

I paketet när du presenterar podden ingår:
Du hörs i poddasvnittet.
Du syns med logga i samband med annonser i TTELA:s papperstidning och e-tidning. Fler kanaler kan tillkomma.

Du står själv för produktionen av ljudmaterialet.

 

Avsnitt 1-3: Vänersborgsmordet

Med hagelgevär sköt familjefadern ihjäl sin gäst, i ett idylliskt bostadsområde i Vänersborg sommaren 2018. I TTELA Dokumentär berättar nu den dömde mördaren, brottsutredare och andra nyckelpersoner om det brutala mordet. 

Avsnitt 4: Metallskandalen

Dyra spritnotor, porrklubbsbesök och löspenisar kom att bli ingredienserna i en av de största skandaler som TTELA rapporterat om. Femton år efter att härvan briserade kastar TTELA Dokumentär ljus över den igen, i vår granskningspodd. 

Avsnitt 5: Kronanattacken

En pappa som har förlorat känslan av trygghet. En överlevare som aldrig kan glömma. Och en rektor som hoppas att skolan någon dag kommer att förknippas med något annat än skoldådet. I TTELA Dokumentär hör du tankarna fem år efter skolattacken som skedde på skolan Kronan i Trollhättan.