Nativeannonsering

Annonsmärkta artiklar med en redaktionell och trovärdig ton räknas i dag som ett av de mest framgångsrika sätten att annonsera. Våra kommersiella redaktörer hjälper dig och ditt företag att lyfta verksamheten och expertisen med läsarnas intresse i fokus. Kan ses som ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ert varumärke.

Kontakta oss

Nativeannonsering – går att kombinera på många sätt!

Vill du berätta om ditt företag i en hel serie natives? Vi löser det! Allt går att kombinera, natives på nyhetssajt, i månadsbilagor eller i våra storutdelningar. Ligger de på nyhetssajten länkar native-artiklarna snyggt till de tidigare ni haft. Priset går efter hur många garanterade läsningar du är ute efter.

1 st Native-artikel – Period: 3-7 dagar nyhetssajt. – Garanterade läsningar: 1000 st – PRIS:  från 25 000 kr

Optimering av ditt budskap

Väljer du att använda dig av native på någon av våra digitala plattformar så kan du vara säker på att vi inte lämnar något åt slumpen. Under kampanjens gång bevakar vi artikelns framfart i realtid med våra statistikverktyg. Utifrån siffrorna tar vi sedan redaktionella beslut i form av rubrik- och bildändringar i puffarna och artiklarna för att driva upp antalet läsare. För att få så lång lästid som möjligt när läsaren väl är inne på artikeln gör vi även korrigeringar i innehållet längs med vägen.

Resultat & rapportering

För oss är det viktigt att vara transparent med resultatet och att göra dig trygg i att du gjort en bra investering. Efter avslutad kampanj får du en utförlig rapport på din digitala annonsering som vi sedan går igenom tillsammans. I rapporten presenteras antalet läsare, lästid, målgrupp, med mera. För print finns möjligheten att sätta upp RAM-mätningar på annonserna för att ta del av hur texterna har mottagits.