Digital marknadsföring

Varje dag tar drygt 1,3 miljoner människor från olika målgrupper del av innehållet i TTELA:s digitala kanaler. Vi analyserar vad som är rätt väg att gå för ditt företag, optimerar innehållet och följer upp resultatet.

Kontakta oss

Nå ut med annonsering på nyhetssajterna

Displayannonsering är den marknadsföring som används när du som annonsör vill nå ut med ditt budskap på Stampen Medias nyhetssajter + några till! Våra medierådgivare hjälper dig att nå lokalt, regionalt eller nationellt. Fasta budskap, animerade annonser, filmklipp eller annat. Här finns det många olika alternativ som passar olika slags mål.

Nativeannons i redaktionell miljö 

En nativeannons är en annonsmärkt artikel i redaktionell miljö med en tydlig redaktionell vinkel.  Våra kommersiella redaktörer hjälper dig att lyfta er verksamhet och expertis med TTELA-läsarnas intresse i fokus. Detta är ett bra val om du har ett budskap som behöver ha ett större utrymme och ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka varumärket. 

Satsa på rörlig annonsering

Det är ingen tvekan om att den rörliga bilden är det som skapar mest engagemang. Rörligt material är det effektivaste formatet på marknaden – med klickfrekvens av alla digitala annonsformat. Det ökar också chansen till konvertering med upp till 80%. I samband med redaktionellt producerade tv-inslag om lokala nyheter och sportevenemang har ditt företag möjligheten att synas med en kort film. Till skillnad från traditionell tablå-tv får du i dessa annonser tittarens fulla uppmärksamhet under den tid filmen visas.

Sökordsannonsering till din hemsida (Search Engine Marketing – SEM)

Nå ut till potentiella kunder som redan är intresserade av liknande produkter med hjälp av sökordsmarknadsföring! Genom sökordsannonsering (SEM) visas din annons för personer som söker på produkter eller tjänster som du erbjuder. Detta innebär att du når ut till individer som redan överväger att köpa just det du erbjuder. 

Hjälp med dina sociala medier 

Vi hjälper dig att nå ut med ditt budskap till rätt målgrupp på sociala medier. Vi hjälper dig som företagare med köpt marknadsföring på Facebook och Instagram. Kombinera dina organiska inlägg med köpta marknadsföring i en kanal som både är relationsbyggande och konverteringsdrivande.

 

podden businessfika

Presentera våra poddar!

Är du intresserad av att presenteras i samband med vår granskningspodd TTELA Dokumentär eller vår nya podd Businessfika? TTELA Dokumentär går på djupet och berättar historien bakom uppmärksammade fall  och händelser. Vi har haft lyssningar från hela världen, men framförallt runt Västsverige. 
Businessfika riktar in sig på lokalt intressanta personer där vi pratar företagande och marknadsföring.